XBOYZZ

xboyzz influenceři

Filip, Leroy, Přemek, Gabriel a Barčík. Skupina pěti nejlepších kamarádů, kteří se znají už roky, nyní vystupuje pod názvem XBOYZZ. Společně reprezentují generaci Z v jejich přístupu k životu, sportu, módě, vztahům a všemu, co je momentálně trendy.

Filip je nadšenec do fitka, Přemek miluje auta, Gába, Leroy a Barčík fotbal a všechny spojuje basketbal. Nikdy s nimi není nuda, jsou pro každou srandu a neberou se moc vážně.  

Jejich videa mají dohromady statisíce shlédnutí, což dělá z kluků ideální influencery pro značky,  které si chtějí zvýšit svůj dosah a dostat se mezi mladé trendy lidi.

Young Republic reprezentuje tuhle skupinku trendy kluků s tím, že věří, že jsou perfektní pro propagaci mladistvých módních značek, fitness vybavení a všeho spojeného sportem. XBOYZZ se skvěle hodí na nejrůznější eventy, od módních přehlídek po premiéry filmů či koncerty, o kterých zvýší povědomí prostřednictvím svých sítí. Kromě spolupráce na TikToku a Instagramu lze kluky využít jako tváře značek či kampaní.